Notícies

Bonspiel, Jaca, Resultats

Bona experiència al bonspiel Ciudad de Jaca

El passat cap de setmana de l’1, 2 i 3 de desembre, dos equips del nostre club van participar al bonspiel Ciudad de Jaca, un clàssic del cúrling espanyol que enguany ha arribat a la sisena edició. Una bona oportunitat de seguir sumant hores de gel abans dels campionats decisius de la temporada, a la vegada que una excusa perfecta per seguir compartint bons moments amb altres clubs de la península. El Barcelona B Plus va acabar en la 8a posició i el Barcelona Curling Girls en l’11a.

El B Plus (Nicholas Shaw, Sergio Martín, Llorenç Aparicio i Bernat Monzó) va començar la participació al torneig divendres al vespre amb una derrota contra Iparpolo, 8-1. L’endemà, més descansats del viatge, l’equip barceloní va derrotar Harrikada Vitrogres per un contundent 19-1 i va caure per la mínima (5-4) amb les Txuri Berri Neskak, les vigents campiones d’Espanya. En la darrera jornada, un empat contra Men’s Junior (5-5) va precedir la victòria en el derbi contra les Curling Girls (14-7).

Precisament, les Curling Girls (Laura Almazor, Mari Carmen Lozano, Marisa Lozano, Alba García i Laura Lara) dissabte van haver d’afrontar tres exigents partits que van acabar amb derrota. Contra Sporting l’Olla L’Aliança (17-2), contra Men’s Junior (12-3) i contra Hielo Pisuerga (9-3). Diumenge, les noies es van refer amb un triomf davant d’Harrikada Vitrogres (13-1), abans de caure en el derbi contra els B Plus (14-7).

D’altra banda, cal destacar la participació d’un dels jugadors del nostre club, Enric Morral, que en aquesta ocasió va reforçar un dels equips locals, el Jaca Black, que va acabar penjant-se el bronze. Enhorabona!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Lliga Catalana, Puigcerdà, Resultats

Tercera posició a la Lliga Catalana

L’equip Barcelona Obradó (Dani Obradó, Laura Almazor, Alba García i Laura Lara) ha estat el millor classificat dels equips del nostre club i s’ha penjat el bronze a la Lliga Catalana, que ha acabat aquest dissabte 11 de novembre a Puigcerdà. En l’última jornada de competició, l’equip ha remuntat contra The Walking Stones i s’ha acabat imposant per 8-6, però ha caigut contra Val d’Aran Montcorbison per 12-1 i contra Puigcerdà Masters per 7-2. Amb la tercera posició, l’equip s’ha guanyat el dret a disputar la Lliga d’Espanya.

Empatat a punts amb l’equip Obradó ha quedat Barcelona Shaw (Nicholas Shaw, Maricarmen Lozano, Enric Morral i Marisa Lozano), que en aquesta darrera jornada també ha sumat una victòria i dues derrotes. Després de perdre contra Puigcerdà Masters per 5-4 i The Walking Stones per 10-3, en l’últim partit ha privat del títol de campió a Val d’Aran Montcorbison, al que ha superat per 8-6. L’equip Shaw ha acabat quart i si no hi ha cap renúncia a la Lliga d’Espanya, en disputarà la Copa.

Finalment, l’equip Barcelona Martín (Sergio Martín, Llorenç Aparicio, Bernat Monzó, Mike Mandahl i Josep Garcia) s’ha refet del mal inici que va tenir en la jornada de Vielha i ha tancat la participació a la Lliga Catalana amb dues victòries de prestigi que li han permès escalar posicions: 10-0 contra Val d’Aran Montcorbison i 7-4 contra Puigcerdà Masters. Amb aquests dos triomfs ha acabat al setè lloc, per la qual cosa haurà d’esperar a que hi hagi alguna renúncia per poder disputar la Copa d’Espanya.

Classificació final
1r – Puigcerdà Masters – 12 punts
2n – Val d’Aran Montcorbison – 11 punts
3r – Barcelona Obradó – 10 punts
4t – Barcelona Shaw – 10 punts
5è – The Walking Stones – 8 punts
6è – Sporting l’Olla – 7 punts
7è – Barcelona Martín – 5 punts
8è – Puigcerdà Pioc’s Stones – 5 punts
9è – Val d’Aran Garona – 4 punts
(Resultats complets al web de la FCEH)

Dobles, Puigcerdà, Resultats

Gran èxit del 1r Trofeu de Dobles

Aprofitant la disputa de l’última jornada de la Lliga Catalana, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha posat en marxa la primera edició del Trofeu de Dobles de Cúrling, que ha comptat amb sis equips participants, cinc dels quals del Barcelona Curling Club.

Juntament amb l’equip de la Val d’Aran, els altres dos equips que han estat capaços de guanyar tres dels quatre partits que han disputat han estat Barcelona Lozano/Shaw (Maricarmen Lozano i Nicholas Shaw) i Barcelona Mandahl/Obradó (Mike Mandahl i Dani Obradó). Finalment, però, la victòria s’ha decantat a favor dels aranesos pel major nombre d’ends guanyats i els altres dos equips s’han hagut de conformar, respectivament, amb les medalles de plata i bronze.

Pel que fa als altres equips del club, tots han finalitzat amb una victòria, que han aconseguit entre ells. Han estat Barcelona Lozano/Morral (Marisa Lozano i Enric Morral), Barcelona García/Casanova (Alba García i Carles Casanova) i Barcelona Almazor/Aparicio (Laura Almazor i Llorenç Aparicio).

Classificació final
1r – Val d’Aran – 6 punts
2n – Bcn Lozano/Shaw – 6 punts
3r – Bcn Mandahl/Obradó – 6 punts
4t – Bcn Lozano/Morral – 2 punts
5è – Bcn García/Casanova – 2 punts
6è – Bcn Almazor/Aparicio – 2 punts
(Resultats complets al web de la FCEH)